Menu Sluiten

Een geslaagde paasbrunch

Inspiratie nodig voor een geslaagde paasbrunch? Dat vind je hieronder.

Eigenlijk valt of staat een geslaagde paasbrunch door de gezelligheid. Lekker en eten kan net dat extraatje doen, maar het is vooral belangrijk dat je geen stress hebt of meer in de keuken staat dan dat je mee aan tafel zit. Het is geen schande om gewoon lekkers in de winkel te gaan kopen en dat op tafel te zetten.

De tips

Wil je lekkers maken voor de paasbrunch? Dan kan je met onderstaande tips aan de slag gaan:

  • Start met een drankje om de juiste toon te zetten. Een freakshake kan je zo pimpen dat het helemaal bij het paasgebeuren past. Decoreer de rand met gele en groene sprinkles of met eetbare bloemen. Je familie of vrienden zullen onder de indruk zijn en het is niet eens veel werk.
  • Koop een goed stuk brood en snijd het in flinke plakken of bak zelf lekkere scones.
  • Serveer het brood op een houten plank met daarrond verschillende dips, smeersels, scheuten, rauwkost en gegrilde groenten.
  • Dips kan je zo kopen, maar vul ze eventueel aan met enkele zelfgemaakte spreads. Nodig de paashaas in huis om samen te smullen van een heerlijke wortelspread. Pak uit met een speciale henneppesto.
  • Wat is Pasen zonder eitjes van chocolade? Je kan gewoon zo eitjes kopen in de winkel, maar maak helemaal indruk op je gasten met zelfgemaakte eitjes.
  • Vul de tafel eventueel verder aan met zoetigheden zoals kriekenflappen, carré confituur, gevulde hoorntjes, koekjes van de winkel…

Wist je dat ik op Instagram ook zo nu en dan recepten deel?

– Vrolijke Pasen –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *