Menu Sluiten

Na het behalen van meerdere diploma’s als bakker, patissier, ambachtelijk broodbereider, restauranthouder… opende ik in hartje Wilrijk mijn all-vegan cateringszaak en bakkerij op bestelling.

De naam /ˈtiː ˈboʊn/ is een combinatie van ‘tea’ omdat ik oorspronkelijk een theehuisje wou opstarten en ‘boon’ omdat bonen geweldig veelzijdig zijn en dus ideaal voor de vegan keuken.

Plantaardige levensstijl

Dat is een logisch gevolg van mijn liefde voor eten, mens, dier en planeet! Door 20 jaar lang plantaardig te koken, heb ik ontdekt dat de vegan keuken net een verrijking is, die ik met jou wil delen. Ik heb door deze levensstijl waanzinnig lekkere dingen ontdekt die anders helaas nooit op mijn bord beland zouden zijn.

Plantaardig eten is voor mij een manier van leven en denken waardoor het zich niet beperkt tot wat er op ons bord verschijnt.

Ik neem je graag mee op een reis rond de wereld met volop lekkere smaken. Want je wil 100% kunnen genieten, zelfs met een bepaald dieet.

Ook via mijn receptenblog wil ik mijn passie voor plantaardige voeding op jou overbrengen.
Kortom, zalige maaltijden zonder een dier te krenken, je ecologische voetafdruk verkleinen en beter voor de cholesterol!

“Super lekker vegan eten, dessert, hoofdgerecht, slaatjes, ontbijtmanden, alles kan. Allergieën? Geen probleem! Esther kan voor iedereen iets lekkers op tafel toveren!”
– Sieglinde –

Einde van een periode

Vanaf 1 juli ’23 sluit TeaBoon de deuren voor een nieuw avontuur.

Volg me op Instagram of Facebook om te zien wat er vanaf dan gebeuren zal.