Menu Sluiten

Esther is de vrouw achter TeaBoon.

Ze heeft in de horeca en bakkerswereld gewerkt en behaalde diploma’s van chocolatier, patissier, ambachtelijk broodbereider, restauranthouder enz.
Sinds enkele jaren heeft ze haar eigen bakkerij en traiteur.

Stefan is de wandelende smaakpapil, eeuwige lekkerbek en steunt Esther als het water tot aan haar lippen staat. Hij sleurt haar zo nu en dan eens uit de keuken, als hij daar zelf niet staat te wachten om iets te mogen voorproeven.

We houden van eten (anders zou deze site echt vreemd zijn), onze 3 toffe kattinnen, wandelingen maken.

We zijn meer dan 20 jaar geleden vegetariër geworden. Esther is sinds 2003 veganist en Stefan heeft de vegan-stap in 2016 gemaakt. Voor ons was veganisme een logisch gevolg van onze liefde voor eten, dieren en de planeet.

We hebben door deze levensstijl waanzinnig lekkere dingen ontdekt die anders helaas nooit op ons bord beland zouden zijn.
Plantaardig eten is voor ons echt een manier van leven en denken waardoor het zich niet beperkt tot wat er op ons bord verschijnt.
Ik wil met deze blog onze passie voor plantaardige voeding op jullie overdragen.

Wat kan een mens nog meer willen dan zalige maaltijden op zijn bord toveren zonder een dier te krenken, je ecologische voetafruk verkleinen en zonder je cholesterol de hoogte te laten ingaan?

Genoeg nu over ons en ga aan de slag met al dat lekkers! Of toch maar liever bestellen?