Menu Sluiten

TeaBoon is een bakkerij | traiteur | catering die enkel gebruik maakt van grondstoffen van plantaardige oorsprong

Omdat we zo min mogelijk met elkaar in contact mogen komen is mijn service een beetje aangepast. Ik pas een grabbel & ga-principe toe. Bestellen, betalen en ophalen, zo eenvoudig is het. Bovendien bied ik ook een ruimer aanbod aan plantaardige grondstoffen aan, zodat je heel eenvoudig alles in huis kan halen.

Graag smullen zonder bestelling te plaatsen? Zo nu en dan plaats ik een product in de kijker op Facebook. Of je komt gewoon eens naar één van de huiskamermarktjes. Voor data klik hier (momenteel niet van toepassing).

Om voedselverspilling tegen te gaan dien je op voorhand je bestelling te plaatsen. Dit kan je doen door een mailtje te sturen, een bericht via facebook, het contactformulier in te vullen.

Houd er rekening mee dat alles ambachtelijk is en veel tijd in beslag neemt.
Bestel dan ook tijdig, het liefst twee weken voor de benodigde datum.

Heb je iets sneller nodig? Contacteer me, wie weet heb ik nog een plekje vrij!

De bestelling kan na afspraak opgehaald worden in Wilrijk.