Menu Sluiten

TeaBoon is een bakkerij | traiteur | catering die enkel gebruik maakt van grondstoffen van plantaardige oorsprong

Bestelling plaatsen voor het sinterklaasweekend? Dat kan via dit formulier: https://forms.gle/p5pwt6eTnKBCXfXbA

Omdat we zo min mogelijk met elkaar in contact mogen komen is mijn service een beetje aangepast. Ik pas een grabbel & ga-principe toe. Bestellen, betalen en ophalen, zo eenvoudig is het. Bovendien bied ik ook een ruimer aanbod aan plantaardige grondstoffen aan, zodat je heel eenvoudig alles in huis kan halen.

Graag smullen zonder bestelling te plaatsen? Zo nu en dan plaats ik een product in de kijker op Facebook. Of je bezoekt gewoon eens één van de online-huiskamermarktjes. Voor data kan je op mijn Facebook-pagina gaan piepen.

Houd er rekening mee dat alles ambachtelijk is en veel tijd in beslag neemt.
Bestel dan ook tijdig, het liefst twee weken voor de benodigde datum.

De bestelling kan na afspraak opgehaald worden in Wilrijk.