Menu Sluiten

Heerlijk plantaardig genieten doe je met TeaBoon

 
Agenda:

8 februari: huiskamermarkt @ TeaBoon in Wilrijk.
2 Eigenzinnige, duurzame vrouwen op 1 marktje. Potjes van thuis vullen met lekkers van TeaBoon, stoere dierzame shirts, juwelen en wenskaartjes van Artamandua.

7 maart | 11:30 – 17:30: huiskamermarkt @ TeaBoon in Wilrijk.
3 Bewuste ondernemers halen alles uit de kast om ook van deze editie iets bijzonder te maken. Duurzame wenskaarten van Schemerwild.collectief, eigen potjes vullen met lekkers van TeaBoon en  toch wel heel bijzondere kokosnootproducten van Three-By-One. Denk niet alleen aan kokosnoot om je smaakreceptoren te laten dansen, maar ook om je lichaam te verwennen. Ook kruiden zullen van de partij zijn.

Genieten van de unieke TeaBoon-smaak zonder naar een marktje te komen? Je bestelling kan je plaatsen via het contactformulier, een telefoontje of facebook.

Ken/ben je iemand in de grafische sector die leuke wenskaarten en/of wandwerken verkoopt? Voor hen staat er een plaatsje open op de huiskamer-marktjes.
Ook andere creatievelingen mogen zich aanbieden om deel te nemen aan de marktjes.

Belangrijke pijlers: lokaal, kleinschalig, graag ecologische filosofie achter het product, open visie t.o.v. veganisme, geen dierlijke producten.