Menu Sluiten

Hoevedressing

Elke week maak ik wel een vers sausje om onze boterhammen enz. op te leuken.

Dit keer gaf ik mijn eigen twist aan de meest favoriete saus in Amerika, The Buttermilk Ranch Dressing. In het originele recept zit er best wel wat vet en niet zo’n goede cholesterol. Ik zeg niet dat mijn versie caloriearm is, maar je zou ze wel de light-versie van haar Amerikaanse zusje kunnen noemen.

Deze frisse dressing is zonder extra toevoeging van olie en smaakt bij enorm veel gerechten.

hoevedressing.jpg

Ze kan prima een mayo vervangen en als je ze een beetje aanlengt dan is ze zalig om over een slaatje te gieten.

 

Hieronder kan je het recept volgen met het stappenplan.

Stappenplan hoevedressing
Je kan er ook nog extra dille, peper en eventueel kappertjes aan toevoegen.

Ook nu weer mocht ik van het mooie tafelgerief van Rakrili gebruik maken.

 

– Mixen, smeren en smullen –

Geef een reactie