Deze aromatische marinade is een heerlijke smaakmaker. Ideaal voor bij een wokschotel. De groenten blijven puur van smaak en de heerlijk kruidige blokjes bovenop.
Deze heerlijk geurende marinade zal je snel weten in te pakken. Het vurig-fruitige van de gember past helemaal bij het citroengras in deze marinade.
Liever geen tofu? Ook aubergine leent zich erg goed om te marineren.
Met onderstaand stappenplan kan je vanaf nu ook die heerlijke Thaise marinade maken en voluit genieten van deze uitgesproken smaken.
* Tamarinde is een zure pasta die je kan vinden in Aziatische winkels. Geen tijd, goesting om speciaal zo’n potje te gaan kopen? Vervang het dan door citroensap.
Ben je aan de slag gegaan met dit fotorecept? Laat het me weten. Ook als je nog vragen of tips hebt, dan mag je me daar altijd voor contacteren.
Deze gisteren gemaakt . Hij was zo lekker, zal hier zeker en vast meer op de menu staan .
Zo leuk om te lezen dat het bij je in de smaak is gevallen en dat het vanaf nu vaker op jullie tafel zal verschijnen.
De marinade is ook lekker als je een dun laagje smeert op een wrap en daarop een dikke laag hoummous.