Het pekelen van uiringen is eenvoudig en het resultaat is verrassend.
De schijfjes rode ui passen perfect bij een sandwich, burrito, salade … en ze zien er bovendien nog leuk uit!
Recept start bij stap 1 en stopt bij stap 2 (de rusttijd)
Tip: hoe langer je ze laat rusten bij stap 2, hoe lekkerder ze worden. Hun kleur gaat er ook zo prachtig roze van worden.
Wil je ze langer dan een week bewaren? Doe ze dan in een gesteriliseerde pot en sluit deze goed af.
– Smakelijk! –
Dat ziet er heerlijk uit (en ga ik zeker proberen 🙂 ). dank jullie voor het delen, groetjes, Hanneke
Laat me zeker weten hoe ze je smaken!
Ze smaken prima! Dank jullie wel voor dit recept. groetjes, Hanneke
Ooh, fantastisch om te horen. Leuk om te horen dat ze ook aan de andere kant van de wereld smaken, 🙂
Geef Tom de kat een knuffel van me.
Pingback:Poké bowl – Tea Boon